GIS IMPRO

Naša vizija:
Uspješno poslovanje

Tvrtka smo koja se bavi proizvodnjom i montažom plastenika, staklenika, opreme te instalacija potrebnih za odvijanje tehnoloških procesa u proizvodnji povrća ili cvijeća.

Na temelju poslovno tehničke suradnje sa stranim tvrtkama u mogućnosti smo izvesti kompletan projekt po sistemu inženjering poslova – ključ u ruke.

Sjedište tvrtke nalazi se u Vrbovcu, 30km od Zagreba na brzoj cesti Sv.Helena – Vrbovec.

U našem proizvodno-skladišnom prostoru od 2000 metara kvadratnih proizvodimo elemente konstrukcije, stolove, mobilne i fiksne kao i stolove za garden centre, aluminijska vrata, elemente čelnih stranica te ostale potrebne dijelove.

Organizirani smo kao proizvodnja, skladište, tehnička priprema i nabava, komercijala, montažne grupe, svaki odjel sa svojim voditeljem.

Zadovoljavamo normu ISO 9001, čiji certifikat posjedujemo, cijeli  tijek u procesu našeg poslovanja popraćen je s kontrolom kvalitete.

U našem proizvodnom programu nalaze se plastenici i to od hobi programa do velikih objekata opremljenih svim potrebnim instalacijama radi industrijske proizvodnje.

Za svu isporučenu opremu i objekte izdajemo dugogodišnja jamstva, osiguravamo rezervne djelove te po potrebi vršimo i preiodičko održavanje instalacija.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/07/gisimpro.jpg
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/07/gisimpro2.jpg
GIS IMPRO VIDEO PROMOCIJA
GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg