Spremnik za vodu

Genap spremnik za vodu

GENAP-ovi spremnici s dugim pločama dizajnirani su tako da se ugrađuju samo ručno. Dakle, bez dizalica ili druge opreme. Spremnik je modularno izveden od valovitih čeličnih ploča debljine najmanje 0,8 mm ili 1,0 mm. Duljina ploče je 3,05 metara. Visoka vlačna čvrstoća (S 280) prema DIN – EN 101147 čini silos robusnim i pogodnim za skladištenje tekućina. Spremnici Genap dostupni su u promjeru od 2 do 31 metra, a visine od 1,5 do preko 4,5 metra. Sve čelične ploče su pocinčane, ali dostupan je poseban premaz za dugotrajnost i dugotrajnu zaštitu od korozije. Ovaj jedinstveni “Super Vinyl Thermoplastic” premaz je poznat pod imenom “Plastisol” i ima debljinu sloja od 200 mikrona sa svake strane ploča.

Genap spremnik sa kratkim pločama

Ovi silosi kratkih ploča s maksimalnom dužinom ploče od 2,30 metara posebno su dizajnirani za poprečni utovar u kamion ili kontejner kako bi se povećala transportna učinkovitost. To posebno snižava troškove izvoza. S izuzetkom promjera, sve tehničke specifikacije jednake su dugim silosima Genap ploče.

Prednosti:

– Velika stabilnost i mehanička čvrstoća.

– Jednostavna instalacija sa standardiziranim crtežima za ugradnju.

– Niži transportni troškovi po jedinici zbog smanjenja zapremine za 25% (kratki paneli).

– Trajnost s očekivanim životnim vijekom iznad 10 godina. Maksimalna trajnost s Plastisolovim premazom; životni vijek iznad 20 godina.-

– Minimalni troškovi održavanja.

– Višekratni materijali.

– ISO certificirana proizvodnja

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg