MAKSIMALNA ISKORISTIVOST PROSTORAStolovi za plastenike

Tehnički opis za mobilne i fiksne stolove:

Za maksimalnu iskoristivost prostora u plastenicima, staklenicima koristimo mobilne stolove. Standardne širine stolova su 1,6 / 1,8 / 2,0 m, a dužina je prema zahtjevu. Stol se sastoji od nogica, cijevi za bočno pomicanje i aluminijskog okvira. Nogice su izrađene od vruće pocinčanih okomitih cijevi 30x30mm i vodoravno postavljenih 40x20mm i 30x20mm koje su međusobno zavarene. Nogice stoje na pocinčanim pločama 110x110mm na koje je zavarena navojna šipka Ø16x160mm sa maticom koja služi za fino podešavanje, niveliranje visine stola. Uzdužnu stabilnost stola osiguravamo dijgonalama Ø20×1500 ili Ø20×2000 ovisno o dužini stola i razmaku između nogica.

Kod mobilnih stolova cijevi za bočno pomicanje su vruće pocinčane cijevi Ø48x2mm, a dužine zavisno od dužine stola. Okvir stolase sastoji od aluminijskog okvira visine 125mm, te aluminijskoh ”omega” profila ili pocinčanih cijevi 40x20mm koji se montiraju poprečno između aluminijskog okvira. Omega profili i cijevi 50×20 služe kao nosivi elementi stola za stiropor ili za PVC kadicu za natapanje. Na kadice za natapanje ugrađuje se ventil preko kojega vršimo punjenje, navodnjavanje, te pražnjenje stola. Stol kao takav ne zahtjeva nikakvo održavanje.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Galerija radova

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg