KANALICEKanalice za povrće

P.TRE je razvio ad hoc rješenja kako bi se prilagodio kontekstu u koji će sustav biti instaliran. Kanalice za povrće može se profilirati na licu mjesta ili izrezati u našem skladištu i poslati u komade.

Profiliranje na licu mjesta omogućava kupcu da dobiva nizove kanlaica bez spajanja i omogućuje potpuno obnavljanje drenažne (odvodne) vode. Postupak pozicioniranja traje manje vremena od postavljanja kanalica u komadima jer je kanalica profilirana na točno traženu duljinu i izravno je smještena u svoje nosače.

P.TRE nudi kanalice isporučene u komadima za manje projekte ili gradove do kojih je teško doći.

Mnogo projekata u cijelom svijetu realizirali smo zahvaljujući specifičnim oblicima kanalica čiji su se dijelovi savršeno spojili. Ova opcija zahtijeva duži postupak instalacije s obzirom na umjereniju cijenu.

Postoji nekoliko vrsta nosača kanalica, ovisno o konstrukciji plastenika / staklenika u koji će se ugrađivati.

Ako plastenik / staklenik ima nosivu strukturu, kanalica se može objesiti na njega; dok se podesivi nosači mogu postaviti u zemlju ako konstrukcija ne može podnijeti težinu sustava.

Sustav za vješanje brži je za ugradnju i lakši za uporabu. Može se smatrati najboljim rješenjem u slučaju da je kanalica postavljena u čvrstu nosivu konstrukciju. Kanalica će se objesiti pomoću kuka, konopa ili lanaca.

Sustav za vješanje također omogućuje da se najbolje iskoristi prostor i ne predviđa podršku na zemlji, što olakšava postupak čišćenja i sadnje.

Ako struktura staklenika nije nosiva, kanalica se drži podesivim nosačima do tla. Visina ovih nosača može se mijenjati zahvaljujući navojnim šipkama.

Kuke i pribor su sastavni dio sustava za držanje stabljika biljaka i cijevi za navodnjavanje / grijanje.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg