KOCKE I PLOČE KAMENA VUNAČepići kontejneri sa rupama Groplug

Grodan Groplug novi je standard u čepovima od kamene vune za razmnožavanje povrtnih kultura. NG2.0 tehnologija omogućuje brzu i učinkovitu raspodjelu vode i hranjivih tvari u čepovima. To jamči maksimalnu iskorištenost volumena supstrata i promiče brz, zdrav razvoj mladih biljaka. Groplug je čvrst temelj za vrhunsko širenje i sve veće performanse. Čep je savršena osnova za automatsku obradu i jednolično klijanje. Ima visoku stopu uspjeha prilikom presađivanja sadnica. Dobro zadržavanje oblika i stabilnost čepova značajno poboljšavaju jednostavnost obrade, bilo mehanički, bilo ručno.

Grodan Groplug je vrlo svestran i pogodno za razmnožavanje povrća i presađivanja cvijeća.

Primjena:
Visoki stupanj homogenosti i pouzdanosti čine Grodan Groplug savršenim čepom za mehaničku i ručnu obradu: uključujući klijanje, sortiranje i presađivanje.

NG2.0 tehnologija:
NG2.0 nasljednik je tehnologije nove generacije i dodaje nove prednosti postojećim prednostima. Raspodjela vode je još ujednačenija i usjev bolje iskorištava ukupni volumen supstrata. Stalni novi rast korijena u čepovima, blokovima i pločicama rezultira zdravijim i snažnijim usjevima tijekom cijele vegetacijske sezone. Te koristi pretvaraju u veće prinose, poboljšane kvalitete voća i smanjuju osjetljivost usjeva na bolesti. Tehnologija je dostupna u čepićima, blokovima i pločama.

Ključne prednosti

  • Savršena homogenost
  • Dobra čvrstoća za sve procese širenja
  • Idealna ravnoteža vode i zraka
GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg