KOCKE I PLOČE KAMENA VUNAPloče - Jastuci

Classic MY

Grodan Classic MY idealan je za višegodišnju upotrebu i optimalno je pogodan za uzgoj rajčice i krastavca.

Grodan Classic višegodišnja ploča od kamene vune za povrtlarske kulture temelji se na NG2.0 tehnologiji i savršena je za upotrebu tijekom nekoliko sezona rasta. Hidrofilna struktura vlakana omogućava pločici da lakše apsorbira vodu. Širok raspon kontrole i ravnomjerno raspoređeni sadržaj vode i EC (u ploči i između ploča međusobno) rezultiraju zdravijim korijenovim sustavom i dodatnom energijom. Višegodišnja ploča Grodan Classic idealno je rješenje za kritične uzgajivače koji žele maksimizirati svoje rezultate usjeva iz sezone u sezonu.

Ključne prednosti

 • Širok raspon upravljanja
 • Savršen razvoj korijena
 • Ujednačena distribucija WC-a i EC

Specifikacije proizvoda

 • Višegodišnja ploča
 • Izuzetna čvrstoća zahvaljujući posebnoj strukturi vlakana
 • Inertna, hidrofilna vlakna

Karakteristike proizvoda

Široka kontrola čini ploču izuzetno fleksibilnom u svom području primjene. Zahvaljujući posebnoj strukturi vlakana, ploča je izuzetno čvrsta, za čvrste performanse tijekom više proizvodnih ciklusa.

Kombinacija blok-ploča

Grodan Classic MY, zajedno s kockom za razmnožavanje Plantop, osigurava stabilnu biljnu ravnotežu tokom čitave vegetacijske sezone.

NG2.0 tehnologija

NG2.0 nasljednik je tehnologije nove generacije i dodaje nove prednosti postojećim prednostima. Raspodjela vode je još ujednačenija i usjev bolje iskorištava ukupni volumen supstrata. Stalni novi rast korijena u kocki i na ploči rezultira zdravijim i snažnijim usjevima tijekom cijele vegetacijske sezone. Te koristi pretvaraju u veće prinose, poboljšane kvalitete voća i smanjuju osjetljivost usjeva na bolesti. Tehnologija je dostupna u čepićima – kontejnerima, kockama i pločama.

GT Master

Savršeno za precizan uzgoj

Grodan GT Master apsolutno je idealan za uzgajivača rajčice, krastavca ili patlidžana koji žele realizirati generativni ili vegetativni odgovor usjeva kroz ciljanu kontrolu.

Grodan GT Master s NG2.0 tehnologijom nudi jedinstvenu strukturu vlakana koja potiče biljke da potpuno prodru u ploču s fino razgranatim korijenovim sustavom. U kombinaciji s izvanrednim fizičkim svojstvima, kao što su brzo oporavljanje i savršena upravljivost na temelju WC-a i EC, usjevi imaju idealne uvjete za maksimalne performanse – čak i tijekom razdoblja visokog sunčevog zračenja. Ova svojstva čine GT Master savršeno pogodnim za precizno uzgoj: kontrolirano i razmatrano upravljanje klimom, usjevima i okruženjem korijenske zone – međusobno sinkronizirane kako bi se povećale performanse usjeva – istovremeno se učinkovito koriste voda i hranjive tvari.

Ključne prednosti

 • Optimalan raspon upravljanja
 • Optimalna učinkovitost navodnjavanja
 • Ravnomjerni razvoj usjeva

Specifikacije proizvoda

 • Jednogodišnja ploča
 • Jedinstveni gornji sloj s većom gustoćom vlakana
 • Hidrofilna vlakna

Karakteristike proizvoda

Grodan GT Master sastoji se od jedinstvene dvoslojne strukture ploča. Ova kombinacija “čvrstog” gornjeg sloja dvostruke gustoće i “prozračnog” donjeg sloja osigurava ravnomjernu WC i EZ raspodjelu u ploči. To zauzvrat dovodi do jednolike raspodjele korijena u ploči, što povećava sposobnost apsorpcije biljaka.

Kombinacija kocka-ploča

Kombinacija GT Master-a i Plantop kocke nudi uzgajivačima potpunu kontrolu biljnog bilansa tijekom čitave vegetacijske sezone.

NG2.0 tehnologija

NG2.0 nasljednik je tehnologije nove generacije i dodaje nove prednosti postojećim prednostima. Raspodjela vode je još ujednačenija i usjev bolje iskorištava ukupni volumen supstrata. Stalni novi rast korijena u bloku i na ploči rezultira zdravijim i snažnijim usjevima tijekom cijele vegetacijske sezone. Te koristi pretvaraju u veće prinose, poboljšane kvalitete voća i smanjuju osjetljivost usjeva na bolesti. Tehnologija je dostupna u čepićima, kockama i pločama.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg