KONTROLERIC Fenix

Mirnoća da učinite pravu stvar bilo kada.

U svakom plastenik točna kontrola klime je temeljni zahtjev koji jamči optimalne uvjete uzgoja.

C-Fenix je pametan, učinkovit, precizan i pouzdan. On kontrolira klimu na temelju stvarnih potreba uzgoja, optimizirajući potrošnju energije.

Svaki plastenik, kako za područje smještaja, tako i za vrstu obrade, za stvaranje prave mikroklime pogodne za usjeve, treba specifične sustave poput ventilacije, sustava grijanja, energetskih zavjesa, magle, itd. C-Fenix omogućava preciznu i pouzdanu kontrolu nad svim tim sustavima.

C-Fenix može upravljati bilo kojom vrstom sustava instaliranim u stakleniku.

Pomoću usluga MC-Net, MC-Cloud i MC-SMS, korisnik ima mogućnost potpunog daljinskog upravljanja sa pametnog telefona, tableta ili računala cijelog sustava.

Prikladno za kontrolu do 4 zone (max.4 ciklusa dnevno ), potpuno je konfiguriran i proširiv kako bi se prilagodio svim potrebama kontrole.

Intuitivno grafičko sučelje s ikonama čini kontroler jednostavnim za korištenje i pojednostavljuje programiranje i vizualizaciju procesnih parametara.

Softver za nadzor MC-Net spojen na C-Fenix ​​postaje moćan sustav kontrole, nadzora i analize na računalu kako u tvrtki, tako i izvan nje.

Pristup GSM kartici omogućuje vam primanje / slanje SMS-a ili poziva u slučaju alarma ili anomalija.

Ugrađen u G-Fenix ​​s napajanjem od 230/240 VAC, ovaj dodatak u kombinaciji s dodatnom opremom za rezervno napajanje omogućuje vam da budete informirani u slučaju nestanka struje s mreže.

Kao i svi Spagnol kontroleri, i C-Fenix ​​se može nadgledati pomoću Spagnol MC-Cloud-a i upravljati putem web portala ili putem Android i iOS aplikacije. Veza se može uspostaviti mrežnim kabelom (s internetskom vezom) ili instaliranjem dodatka za GSM karticu. U svakom slučaju, uvijek je moguće nadzirati C-Fenix ​​u prostorijama (instalacija na licu mjesta) pomoću softvera za nadzor Spagnol MC-Net. Moguća su i miješana Cloud / lokalna rješenja.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg