KONTROLERIF Fenix

Navodnjavanje i prehrana, polazna točka za gnojidbu.

F-Fenix je jedinstven i inovativan regulator za cjelovito upravljanje sustavom fertirigacije. On kontrolira ventile za navodnjavanje i doziranje gnojiva i kiselina, glavnu pumpu za navodnjavanje i pranje filtera. Doziranje gnojiva i kiselina može se izvršiti proporcionalno ili s regulacijom EC i pH.

F-Fenix kontroler može se spojiti na više opcija koje vam omogućavaju da u potpunosti automatizirate postupak navodnjavanja.

Pomoću usluga MC-Net, MC-Cloud i MC-SMS, korisnik ima mogućnost potpunog daljinskog upravljanja sa pametnog telefona, tableta ili računala cijelog sustava.

F-Fenix ​​može kontrolirati zonske ventile, doziranje do 4 gnojiva i 1 kiselina / lužina, automatsko pokretanje navodnjavanja (podešavanjem tajmera / sat vremena / akumulacija svijetlosti / vanjski ulaz), sustavima antifrosta i magle, pranjem filtera, pumpe za navodnjavanje, senzori protoka navodnjavačkih linija, spremnici vode, električni generator i još mnogo toga. F-Fenix ​​se može povezati sa širokim rasponom senzora, kao što su senzor svjetlosti za navodnjavanje skladišta, senzor temperature i vlage za upravljanje kišenjem / maglom, senzor protoka navodnjavanja i još mnogo toga.

Ako je potrebno, F-Fenix ​​se može proširiti pomoću posebne upravljačke kutije. Spagnol S-BUS mreža omogućuje spajanje mnogih proširenja na I-Fenix ​​čak i na velike udaljenosti.

F-Fenix ​​je dostupan s električnim napajanjem na 230 / 240VAC (izlazi 24VAC) ili s vanjskim napajanjem 24VDC (24VDC izlazi).

U slučaju dužih udaljenosti između F-Fenix-a i ventila za navodnjavanje, njima se može upravljati putem radija na siguran i pouzdan način zahvaljujući Spagnol Radiosustavu.

Pristup GSM kartici omogućuje vam primanje / slanje SMS-a ili poziva u slučaju alarma ili anomalija.

Instaliran u F-Fenix ​​s 230 / 240VAC napajanjem, ovaj dodatak u kombinaciji s dodatnom opremom za rezervno napajanje omogućuje vam da budete informirani u slučaju nestanka struje s mreže.

Kao i svi Spagnolovi kontroleri, F-Fenix ​​se također može kontrolirati pametnim telefonom ili tabletom pomoću Spagnol MC-Cloud, aplikacije Android i iOS. Veza se može uspostaviti mrežnim kabelom (s internetskom vezom) ili instaliranjem dodatka za GSM karticu. U svakom slučaju, uvijek je moguće nadzirati I-Fenix ​​pomoću softvera za nadzor Spagnol-MCNet za PC.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg