KONTROLERIG Fenix

Inovativno i učinkovito upravljanje navodnjavanjem.

G-Fenix je jedinstven i inovativan regulator upravljanja navodnjavanjem na temelju težine supstrata.

Gravimatic zapravo stalno mjeri težinu supstrata i obrađuje. To znači da su izmjereni podaci koji se odnose na sadržaj vode u podlozi trenutačni i precizni, što mu omogućava da odmah intervenira na navodnjavanju, izbjegavajući svaki fiziološki stres koji bi ugrozio maksimalni prinos uzgoja.

Prednosti su nebrojene: ušteda gnojiva i vode, bez stresa na uzgoju i bez pretjeranog istjecanja supstrata. G-Fenix također može upravljati sustavima za kišenje, maglu i antifrost pomoću senzora temperature i vlage. Pomoću usluga MC-Net, MC-Cloud i MC-SMS, korisnik ima mogućnost potpunog daljinskog upravljanja sa pametnog telefona, tableta ili računala cijelog sustava. nadzor Spagnol-MCNet za PC.

Zahvaljujući vagama, dio kultivacije uzima se za uzorak i kontinuirano se mjeri.

Softver zatim koristi mjerenje težine za upravljanje učestalošću i količinom vode koja se dovodi u tlo bez obrade. Sa G-Fenixom je lako dobiti odgovarajuću količinu odvodnje.

Količine navodnjavanja i odvodnje mogu se programirati do 4 ciklusa dnevno. Posebna se pažnja posvećuje jutru kad se kreče sa upravljanjem navodnjavanja kako bi se osigurao početak odvodnje u željenom vremenu.

G-Fenix ​​baza kontrolira 1 vagu i može se proširiti do 4 vage. Jedna vaga može kontrolirati nekoliko programa navodnjavanja..

G-Fenix ​​se može povezati sa širokim rasponom senzora, kao što su senzor temperature / vlažnosti za upravljanje maglom, senzor protoka navodnjavanja i mnogi drugi.

G-Fenix ​​je dostupan s 230 / 240VAC napajanjem (24VAC izlazi) ili fotonaponskim pločama.

Pristup GSM kartici omogućuje vam primanje / slanje SMS-a ili poziva u slučaju alarma ili anomalija.

Ugrađen u G-Fenix ​​s napajanjem od 230/240 VAC, ovaj dodatak u kombinaciji s dodatnom opremom za rezervno napajanje omogućuje vam da budete informirani u slučaju nestanka struje s mreže.

Kao i svi Spagnolovi kontroleri, G-Fenix ​​se također može kontrolirati pametnim telefonom ili tabletom pomoću Spagnol MC-Cloud, aplikacije Android i iOS. Veza se može uspostaviti mrežnim kabelom (s internetskom vezom) ili instaliranjem dodatka za GSM karticu. U svakom slučaju, uvijek je moguće nadzirati I-Fenix ​​pomoću softvera za nadzor Spagnol-MCNet za PC.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg