KONTROLERII Fenix

Puno više od kontrolera za navodnjavanje…

I-Fenix je kontroler za cjelovito upravljanje sustavom navodnjavanja koje pokreće električna mreža ili fotonaponska ploča. Upravlja ventilom za navodnjavanje, glavnom pumpom za navodnjavanje koja opskrbljuje sustav i pranje filtera. To je modularno i proširivo.

Navodnjavanje se može kontrolirati u vremenu i količini pomoću raznih fleksibilnih programa.

Na I-Fenix mogu se povezati određeni senzori za kontrolu magle, kišenja i antifrosta.

Ventili za navodnjavanje mogu se postaviti  u otvorenom polju na velikim udaljenostima i upravljati putem proširenja S-Bus ili putem Spagnol radio sustava.

Pomoću usluga MC-Net, MC-Cloud i MC-SMS, korisnik ima mogućnost potpunog daljinskog upravljanja sa pametnog telefona, tableta ili računala cijelog sustava.

I-Fenix ​​može kontrolirati ventile za navodnjavanje, početak navodnjavanja (podešavanjem vremena / podešavanje sata / akumulacija zračenja / vanjski ulaz / antifrost / magla), količinu vode za navodnjavanje, pranje filtera, pumpe za navodnjavanje , voda u spremnicima, električni generator i još mnogo toga. I-Fenix ​​se može povezati sa širokim rasponom senzora, poput senzora svjetlosti, senzora temperature i vlage za upravljanje maglom / kišenjem, senzora protoka i mnogih drugih stvari.

Ako je potrebno, I-Fenix ​​se može proširiti pomoću dodatnih uparavljačkih kutija. Spagnol S-BUS mreža omogućuje spajanje mnogih uparavljačkih kutija na I-Fenix ​​čak i na velike udaljenosti.

I-Fenix ​​je dostupan s 230 / 240VAC napajanjem (24VAC izlazi) ili fotonaponskim pločama

U slučaju dužih udaljenost između I-Fenix-a i ventila za navodnjavanje, njima se može upravljati putem radija na siguran i pouzdan način zahvaljujući Spagnol Radiosustavu.

Pristup GSM kartici omogućuje vam primanje / slanje SMS-a ili poziva u slučaju alarma ili anomalija.

Na I-Fenixu sa napajanjem od 230 / 240VAC, ovaj dodatak u kombinaciji s dodatnom opremom za rezervno napajanje omogućuje vam da budete informirani u slučaju nestanka struje s mreže.

Kao i svi Spagnolovi kontroleri, I-Fenix ​​se također može kontrolirati pametnim telefonom ili tabletom pomoću Spagnol MC-Cloud, aplikacije Android i iOS. Veza se može uspostaviti mrežnim kabelom (s internetskom vezom) ili instaliranjem dodatka za GSM karticu. U svakom slučaju, uvijek je moguće nadzirati I-Fenix ​​pmoću softvera za nadzor Spagnol-MCNet za PC.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg