KONTROLERIProcess C5

S novim tehnologijama uzgoj postaje lakša i dinamičnija.

Kompjuterizirana kontrola plastenika usmjerena je na povećanje rasta uzgoja. Temperatura, vlaga, CO2, svjetlost, navodnjavanje i hranjive tvari su bitni elementi redovnog rasta uzgoja. Fotosinteza, transpiracija i hranjive tvari su procesi kojima se mora upravljati s najvećom pažnjom.

Proces stalno mjeri signale koji dolaze od senzora instaliranih unutar i izvan plastenika i na temelju preciznih strategija upravljanja pravilno sa sustavima u plasteniku.

Prikladno za kontrolu do 10 zona (maksimalno 6 dnevnih ciklusa), potpuno je konfiguriran i proširiv kako bi se prilagodio svim zahtjevima upravljanja.

Intuitivno grafičko sučelje s ikonama čini kontroler jednostavnim za korištenje i pojednostavljuje programiranje i vizualizaciju procesnih parametara.

Softver za nadzor MC-Net spojen na C-Fenix ​​postaje moćan sustav kontrole, nadzora i analize na računalu kako u tvrtki, tako i izvan nje.

Pribor za mobilni modem omogućuje primanje / slanje SMS-a ili poziva u slučaju alarma ili anomalija. Na Process-C5 s napajanjem od 230 / 240VAC, ovaj dodatak, u kombinaciji s dodatnom opremom za rezervno napajanje, omogućuje vam da budete informirani u slučaju nestanka struje s mreže.

Kao i svi Spagnolovi kontroleri, Proces se može kontrolirati pametnim telefonom ili tabletom pomoću Spagnol MC-Cloud, aplikacije Android i iOS. Veza se može uspostaviti mrežnim kabelom (s internetskom vezom) ili instaliranjem dodatka za mobilni modem. U svakom slučaju, uvijek je moguće nadzirati I-Fenix ​​pomoću softvera za nadzor Spagnol-MCNet za PC.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg