MJERAČIDrenamatic

Upravljanje navodnjavanjem prema postotku drenaže.

Količina drenaže pod kontrolom

Za uspješan rast i proizvodnju kulture koju uzgajamo potrebno je učinkovito upravljanje navodnjavanjem.

Potrebe za navodnjavanjem uvelike ovise o mikroklimi u kojoj uzgoj raste i to se može vrlo brzo promijeniti, što čini tradicionalne sustave upravljanja navodnjavanjem (temeljeni na vremenu ili zbroju svjetlosti) neprikladnim.

To je razlog zašto je Spagnol razvio Drenamatic, senzor koji pruža informacije o količini drenaže potrebne agronomima i automatski upravlja navodnjavanjem kako bi se dobila željena drenaža.

Drenamatic se može povezati sa svim najnovijim generacijama Spagnol regulatora fertirigacije (gnojidbe) i jedinica za fertirigaciju (gnojidbu). Instalacija je jednostavna, a pozitivni učinci su odmah vidljivi.

Kontinuirano mjerenje EC i pH drenaže.

EC i pH vrijednosti drenažne vode su ključni elementi za uspješan rast biljaka i moraju ih stalno kontrolirati oni koji sudjeluju u upravljanju uzgojem. Tradicionalno se nadzor vrši ručno i povremeno pomoću prijenosne opreme sa znatnim grešaka i značajnim gubitkom vremena.

Kako bi se riješio ovog svakodnevnog zadatka, Spagnol nudi posebne senzore za mjerenje EC i pH drenaže koji se mogu instalirati neovisno ili zajedno s Drenamatic ili Gravimatic senzorima.

EC i pH vrijednosti stoga će kontinuirano nadgledati, obrađivati i bilježiti radi lakšeg pristupa rukovoditeljima obrade. EC i pH senzori drenaže mogu se spojiti na sve najnovije generacije Spagnol regulatora i jedinica za gnojidbu. Jednostavni su za ugradnju i njihovi pozitivni učinci su odmah vidljivi.

Drenamatic povezivanje – Drenaža na pametnom mobitelu

On-line drenaža

Ključno je da svako moderno poljoprivredno gospodarstvo ima potpunu sliku o svojim usjevima, posebice u pogledu prehrane i zalijevanja. Iz tog razloga, Spagnol je integrirao podatke koje je Drenamatic pružio u uslugu nadzora MC-Cloud web.

Važni aspekti kao što su postotak drenaže, EC i pH drenaža bit će odmah dostupni operateru koji lako može pročistiti strategije navodnjavanja kako bi postigao maksimalni prinos iz usjeva.

Dakle, aktivirajte svoju pretplatu na MC-Cloud sada i imat ćete svoju tvrtku bilo gdje pri ruci.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg