ODSTRANJIVAČ BIKARBONATAKalcij odstranjivač linija

Jedinica za odstranjivanje bikarbonata iz sustava za navodnjavanje, a s pravim pH vode usjevi su jači i bujniji.

Često je podzemna voda bogata bikarbonatima koji mogu ugroziti dobar rast usjeva i mogu oštetiti sustav navodnjavanja.

Iz tog razloga Spagnol je stvorio odstranjivač bikarbonata izravno iz sustava za navodnjavanje čija je zadaća neutralizirati bikarbonate prisutne u vodama za navodnjavanje snižavanjem njezinog pH.

Njegova je upotreba vrlo jednostavna: u autonomnoj verziji morate samo postaviti željenu pH vrijednost u odstranjivaču  i kiselost vode koja prolazi kroz nju regulirat će se na željenu vrijednost pH; s druge strane, odstranjivač bikarbonata S-Bus, pH se može postaviti u našim jedinicama za gnojidbu ili u svim našim kontrolerima. U ovom posljednjem slučaju ako ste se pretplatili na MC-Cloud uslugu, vrijednost pH možete podesiti i pregledati putem pametnog telefona, tableta i računala.

Montaža odstranjivača bikarbonata u sustav navodnjavanja je vrlo jednostavna, jer se može umetnuti u bilo koju točku navodnjavanja i on će se automatski aktivirati kada cirkulira voda.

Odstranjivač bikarbonata je također opremljen alarmom protiv prekomjernog doziranja ili nedostatka kiseline radi zaštite vašeg sustava i usjeva. Mora se napajati jednofaznim naponom od 230 V, a proizvodi se u 2 veličine: DN50 za protok do 20 m3 / h i DN80 za protok do 40 m3 / h. Za obje verzije maksimalni dozvoljeni tlak je 5 Bar (ostali pritisci na zahtjev).

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg