UPRAVLJANJEMC Cloud

MC-Cloud za Android / iOS

Uvijek i svugdje spojeni sa svojim Spagnol uređajima ...

Stalno razvijanje pametnih telefona i mobilnih uređaja povlači čitav svijet tehnologije. Danas možete čitati knjige na tabletu, rezervirati let, sigurno izvršiti internetsko bankarstvo od kuće, povezati se s uređajima Spagnol instaliranim na vašoj farmi/u plasteniku/stakleniku putem MC-Clouda.

MC-Cloud vam omogućuje kontrolu svih Spagnol uređaja izravno sa vašeg pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

Na temelju odabrane pretplate možete pogledati podatke i grafike ili unijeti željene programske podatke. Svi alarmi bit će odmah prijavljeni i prikazani.

Vidjet ćete uživo sliku navodnjavanja i klimatskog stanja u kojem rastu vaši usjevi, a po potrebi prilagodite oba parametra kako biste poboljšali svoj rast.

Spagnol Mc-Cloud je aplikacija za mobilne i fiksne uređaje, može se preuzeti izravno s Google playa ili Apple Store-a i koristiti na Android ili iOS terminalima.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg