OPREMA ZA SADNJUSadilica kocki F

F – FERRARI je precizna sadilica dizajnirana za sadnju (presađivanje) salate i drugog povrća u komprimiranom kockama veličine od 2,5 do 5 cm. Ova potpuno mehanička sadilica vrlo je jednostavna za korištenje. Glavna značajka je preciznost sadnje zahvaljujući neovisnosti svakog elemenata sadilice koji slijede neravnine na tlu, osiguravajući precizno polaganje kocki kako bi se osigurao pravilan prostor za rast svake biljke. F sadilica opremljena je sa vrlo uskim ralom i može ispravno raditi čak i u vrlo teškim uvjetima (pripremljenost tla). Prosječni kapacitet sadilice procjenjuje se na 2.500 biljaka na sat po redu. F sadilica je pogodna kako za ravne terene, tako i za uzdignute gredice. F sadilica također je dostupna u samohodnoj verziji, radna dubina doseže do 8 cm.

Potrebna snaga traktora kao vučnog stroja: 70 – 200 KS

Osni razmak kotača traktora: 120 – 225 cm

Razmak između redova: 25 – 60 cm

  • Gumeni valjak sa regulacijom tlaka
  • Memoplant (podatkovna memorija na SD kartici)
  • PSC (Plant Spacing Control) – hidraulično podešavanje razmaka biljaka unutar reda umjesto klasičnog podešavanja preko zamjenjivih zupčanika
  • Elektroničko podešavanje dubine

Link na stranicu proizvođača:
https://ferraricostruzioni.com/en/block-transplanters/21-f-transplanter.html

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg