ODSTRANJIVAČ BIKARBONATAOdstranjivač bikarbonata iz spremnika

Za odstranjivanje bikarbonata iz vode za navodnjavanje koja dolazi iz spremnika, a s pravim pH vode usjevi su jači i bujniji.

Često je podzemna voda bogata bikarbonatima koji mogu ugroziti dobar rast usjeva i mogu oštetiti sustav navodnjavanja.

Zbog toga je Spagnol stvorio Odstranjivač bikarbonata čiji je zadatak neutralizirati bikarbonate prisutne u vodama za navodnjavanje smanjujući njegov pH.

Njegova je upotreba vrlo jednostavna: u autonomnoj verziji trebate postaviti željenu pH vrijednost izravno u spremnik za uklanjanje Ca-a i kiselost vode koja teče kroz nju regulirat će se na željenu vrijednost pH; s druge strane, Odstranjivač bikarbonata za spremnik S-Bus verziji, pH se može postaviti u našim jedinicama za gnojidbu ili u svim našim kontrolerima. U ovom posljednjem slučaju ako ste se pretplatili na MC-Cloud uslugu, vrijednost pH možete podesiti i pregledati na pametnom telefonu, tabletu i računalu.

Instalacija Odstranjivač bikarbonata za spremnik je vrlo jednostavna, jer se može pričvrstiti na zid ili izravno na metalni spremnik pomoću istih vijka koji se koriste za njegovo sklapanje.

Odstranjivač bikarbonata za spremnik mora se napajati na jednofaznoj 230V i isporučuje se s električnim dijelom za upravljanje jednofaznom potopnom pumpom, usisnom cijevi s prekidačem minimalne razine u spremniku s kiselinom, minimalnim nivoom plovka vode za navodnjavanje.

Na temelju kapaciteta spremnika, preporučujemo instaliranje cirkulacijske crpke kapaciteta 1/10 na sat kapaciteta spremnika.

GIS IMPRO ONLINE SERVISI
Posjetite nas na društvenim mrežama
https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/esif__eu_web.png

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

https://gis-impro.hr/wp-content/uploads/2020/09/HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali.jpg